robin-van-rooij-beerse-boys

Robin (21) speelt al sinds zijn vijfde voor Beerse Boys. Voor de verdediger is dit ook de enige club uit zijn carrière geweest. Zijn debuut maakte hij vervolgens op 18 jarige leeftijd, dit seizoen is zijn derde jaar bij de selectie.

HappyPoint_desinfectieRobin vindt het een verstandige keuze om het amateurvoetbal stil te leggenot de risico’s te beperken. “Ondanks baal ik er wel van dat we niet kunnen spelen”.

“De start van het seizoen was niet best. We verloren 3 wedstrijden en speelden er 1 gelijk tegen Hilvaria. Dat we het moeilijk gaan krijgen hadden we vooraf wel ingeschat. We kunnen dit jaar punten winnen door iedere wedstrijd er 90 minuten lang vol voor te gaan.”

Tijdens de corona tijd probeerde Robin zoveel mogelijk deel te nemen aan de trainingen. Deze trainingen zijn natuurlijk aangepast op de corona regels. “Naast de trainingen probeer ik één keer in de week te mountainbiken”.

Op de vraag wie het fitste van het team is gaf Robin het antwoord; Niels van Heerbeek. “Hij is iedere training aanwezig. Tijdens de trainingen is hij de fanatiekste speler van allemaal”.

Jannes Mulders is voor Robin het voorbeeld op gebied van hard werken en fitheid. “Hij toont elke wedstrijd 100% inzet en is bijna iedere training aanwezig om zo fit mogelijk te blijven”.

Robin verwacht dat het nog wel even kan duren voordat er weer gespeeld kan worden doordat de corona cijfers veel schommelen.

Zorg dat je fit blijft in deze tijd!

Klik hier voor meer informatie over Beerse Boy
Klik hier voor meer artikelen over Beerse Boys