Oirschot Vooruit heeft de eerste wedstrijd na de winterstop niet met succes kunnen afronden. Ofschoon het uitstekend weer was, was het op het gladde veld niet optimaal om vrijuit te voetballen.

Na ruim een kwartier van aftastend voetbal van beide teams, kwam een afstandsschot van Joris Swaanen op doel van Rhode maar deze bal werd door de keeper vakkundig gestopt. In de 19e minuut was Oirschot Vooruit wel succesvol. Na een mooie aanvalsopzet van Max van Kollenburg maakte Fons Meeuwis een 1-2-tje met Joris Swaanen. Fons Meeuwis kwam alleen voor de keeper van Rhode en passeerde hem uitstekend en zorgde voor de 0-1. In de laatste periode van de 1e helft was er nog een afstandsschot van Daan Hagemeier waarbij de bal rakelings over het doel van Rhode scheerde. Stand bij rust derhalve 0-1 voor Oirschot Vooruit.

Na de rust begon Rhode met een sterk offensief aan de tweede helft. Oirschot Vooruit zag zich genoodzaakt om defensief te gaan voetballen. Rhode was de bovenliggende partij. In de 60e minuut kwamen de groen-witten met de schrik vrij omdat Rhode de tegentreffer op de schoen had. De goed keepende Menno Kuulkers wist dit echter te voorkomen. Nog geen minuut later een identieke situatie waarbij Menno Kuulkers de gelijkmaker opnieuw wist te pareren. In de 74e minuut zag Job van Gestel zich genoodzaakt om de rechtsbuiten van Rhode onreglementair te vloeren en veroorzaakte hiermee een penalty welke door Roel Smeets vakkundig werd ingeschoten. Stand 1-1. Kort daarna een verre uittrap van de keeper van Rhode waarbij de spits de bal in een keer op de slof nam en rakelings overschoot. Rhode voelde een overwinning in de lucht hangen. In de 81e minuut werd Max van Kollenburg vanwege een blessure gewisseld door Max Vervoort. De druk van de thuisploeg werd steeds groter en succes viel hun ten deel in de 85e minuut. De verdediging van Oirschot Vooruit was niet capabel om het offensief te stoppen en het was Glenn van Lieshout die voor Rhode de beslissende 2-1 scoorde met het hoofd.

Oirschot Vooruit zal na deze 4e nederlaag op rij in de resterende wedstrijden alle zeilen moeten bijzetten om niet in de gevarenzone te komen. Te beginnen met de volgende thuiswedstrijd tegen rode lantaarnhouder HVCH.