Willy-Naessens-Cup

Voor de voetbalverenigingen uit de gemeente Heusden in de 3e Klasse C is het al drie jaar op rij een waar derbyseizoen! Haarsteeg, Nieuwkuijk, RKDVC en Vlijmense Boys staan wederom tegenover elkaar op de groene velden.

Om deze speciale aangelegenheid niet zomaar voorbij te laten gaan heeft Willy Naessens BV drie jaar geleden de Willy Naessens Derby Cup in het leven geroepen. De punten van de onderlinge derby’s tijdens de competitiewedstrijden worden bijgehouden in een aparte ranglijst. Op basis van de uiteindelijke stand winnen de clubs een leuk geldbedrag.

Als bedrijf uit de regio en als echte voetballiefhebber(s) support het bedrijf de clubs in de gemeente. Niet alleen omdat wij ons betrokken voelen tot de gemeenschap maar ook omdat we de verenigingen een warm hart toe willen dragen. De derby’s waren een mooie kans om dit op een ludieke manier te doen en zo werd in het seizoen 2017/2018 de Willy Naessens Derby Cup geïntroduceerd.

We hopen dat dit initiatief bijdraagt aan een gezellig potje voetballen, leuke kantineavonden, maar belangrijker nog; betrokkenheid binnen de verschillende verenigingen om er een fantastisch, sportief voetbalseizoen van te maken!

De club die uiteindelijk de meeste punten heeft behaald binnen de onderlinge wedstrijden, belonen we met een leuk geldbedrag dat gebruikt kan worden voor diverse doeleinden binnen de vereniging. Maar aangezien wij alle clubs een warm hart toe dragen laten we de overige verenigingen niet met lege handen naar huis gaan

  1. € 3.000
  2. € 1.250
  3. € 750
  4. € 250

De eerst volgende derby is de wedstrijd Haarsteeg – Nieuwkuijk. Deze wedstrijd vindt plaats op zondag 22 maart op sportpark De Haarsteeg

In de bijlage is de huidige stand te zien om de cup:

Heusden.nieuws.nl