Midden-brabant-de-langstraat-robin-rosenbrand-neo-25

Robin Rosenbrand (20) speelt al zijn hele leven als middenvelder bij NEO’25. Op vijf jarige leeftijd begon hij met voetballen vooral als middenvelder en heeft hij de jeugd doorgelopen. De middenvelder heeft zijn debuut gemaakt tijdens zijn A-jeugd in het eerste elftal.

Robin voelt zich goed, is fit en heeft vertrouwen in zijn kwaliteiten. ”Ik wil wekelijks het maximale uit mezelf halen. Persoonlijk wil ik fysiek sterker worden, soms slimmer worden en belangrijk zijn voor het team. De handelingssnelheid met de drive naar voren mag beter en ik wil dodelijker en effectiever worden in de afronding van de kansen die ik krijg in het omgeving van het doel.”

Afgelopen wedstrijd won NEO thuis tegen GVV’63 met 3-2. ”GVV is een stugge en ervaren ploeg. Vorig seizoen hebben we beide wedstrijden van hen verloren. Wij speelden afgelopen zaterdag een sterke wedstrijd. We speelde met discipline, bezieling en veel energie waardoor we goede kansen kregen om op voorsprong te komen. Helaas scoorde GVV onverwachts het eerste doelpunt. Net voor rust scoorde we de aansluitingstreffer. Uiteindelijk kon NEO de 3 punten op de lijst bijschrijven. Een verdiende overwinning.” Robin wilt eigenlijk het gehele elftal inclusief de begeleiding en supporters als ‘man of the match’ benoemen. ”Iedereen is zeer betrokken en begaan met ons en fijn om wekelijks een extra man te hebben. Als ik dan toch iemand moet noemen dan noem ik Jordy Rosenbrand. Zijn jarenlange ervaring, wilskracht en temperament helpt ons volwassener te worden.”

Komend weekend speelt NEO uit tegen Vuren. ”Vuren is een lastige tegenstander waar we alert op moeten zijn. Vorig seizoen wisten we nipt met 1-2 de punten mee naar Sprang-Capelle te nemen en thuis was de beginstand ook de eindstand. Als wij de energie op kunnen brengen die van ons gevraagd wordt dan zie ik het met vertrouwen tegemoet.” Aldus Robin die denkt dat de score 1-3 wordt.