VVBaardwijk

Bij VV Baardwijk 1 speelt Rob van Ravenstein (29) in de spits. Hij begon zoals velen op zijn zesde met voetballen. Na negen jaar in de jeugd mocht hij zijn debuut maken voor het eerste elftal op zijn 17e. Nu mag Rob beginnen aan zijn zevende jaar selectievoetbal.

De spits wilt dit seizoen belangrijk zijn voor het team met veel goals en assists.
“Als spits vind ik dat je altijd topscorer moet willen worden en dat is ook zeker waar ik voor ga. Daarnaast denk ik dat we met het team derde kunnen worden, wellicht pakken we ook nog een periodetitel mee. Kwalitatief gezien hebben we misschien niet het beste elftal van de competitie, maar op basis van strijd en teamgeest denk ik dat we ver kunnen komen.”

Afgelopen wedstrijd werden de punten tegen RKDVC gedeeld. “Het was een slechte wedstrijd van beide kanten, maar voor ons een goede teamprestatie. In de laatste minuten knokken we onszelf terug tot een 1-1. Waardoor we met een punt naar huis gaan. Dat geeft een onwijs lekker gevoel zeker met het oog op volgend weekend. Ik ben ook blij dat Patrick Coenen bij ons op goal stond, want hij was met drie wereldreddingen voor mij de man of the match.”

Volgend weekend staat er voor VV Baardwijk een thuiswedstrijd op het programma tegen Nieuwkuijk. Beiden ploegen hebben vier punten behaald, echter heeft Nieuwkuijk nog een wedstrijd te goed. Daarom moet VV Baardwijk winnen om Nieuwkuijk niet te laten uitlopen “Op het moment zijn ze nog ongeslagen, maar ik vind dat je thuis voor eigen publiek altijd moet winnen. Daarbij zijn we thuis onverslaanbaar, dus ik gok op een winstpartij met drie goals voor ons en misschien één tegen.”

Op sportpark Olympia zal de wedstrijd uit de 3eklasse C van de zondag tussen VV Baardwijk en Nieuwkuijk, onder leiding van B.J.J. van Dongen om 14:30 starten.