Serhan Eyupolgu (30) die zowel als centrale verdediger en als spits kan functioneren, mag dit seizoen zijn wedstrijden spelen in het shirt van RWB Waalwijk.

Op zijn 5de is Serhan begonnen bij WSC, waar hij op zijn 17de zijn debuut mocht maken.
Daarna kwam hij via SC ’t Zand, Sliedrecht en SV Capelle bij RWB terecht.
“Ik heb 12 jaar selectie voetbal gespeeld en altijd grote ambities gehad die ik ook bij RWB Waalwijk wil waar maken”.

Serhan speelt voor het eerst in de 4de klasse, maar is niet van plan daar lang te blijven.
“Ik wil RWB weer terugbrengen naar de 3de klasse, waar de club thuishoort. Het moet een teamprestatie zijn, daarom wil ik de talentvolle jeugd op technisch, tactisch en mentaal gebied wat bij brengen”.

De doelstelling van de alleskunner is om dit jaar in de top 3 te eindigen met RWB.
“Op basis van onze selectie, waar veel potentie ligt bij de jonge jongens, denk ik dat wij mee moeten doen om de strijd bovenin het linker rijtje”.

Afgelopen wedstrijd werden de punten tijdens een spannende pot gedeeld met PCP Breda.
“Wij begonnen de wedstrijd met een aantal goede mogelijkheden zonder echt dreigend te zijn. Wel kwamen wij hierdoor op voorsprong door een assist van mij op Kevin Remie. Daarna lieten wij PCP het spelletje spelen, waar ze sterk in zijn en dat resulteerde ook in de 1-1. Na de 2-1 kreeg PCP nog een aantal mogelijkheden om de score uit te bouwen, maar dat lieten ze na. Waardoor wij als team erin bleven geloven dat er nog wat te halen viel.
Dit resulteerde uiteindelijk in de 2-2, omdat we tot de laatste minuut als collectief opzoek gingen naar de gelijkmaker”.

Door het gelijke spel was er niet echt een uitblinker bij RWB vond Serhan.
“Wel vond ik Alex Huijbs man of the match, omdat hij in blessuretijd de gelijkmaker wist te maken”.

Aankomende wedstrijd wordt er gevoetbald tegen Berkdijk, die ook gelijkspeelde afgelopen zondag. “Als ik dan een gokje moet wagen dan denk ik dat wij met 3-1 zullen winnen. Dat zijn wij denk ik ook wel verplicht met het oog op onze selectie”.

De nieuwsgierige lezer kan aankomende zondag om 14:30 terecht op sportpark de Gaard.
Om dan de wedstrijd RWB – Berkdijk bij te wonen.