Mounir Maamar (31) speelt dit seizoen als rechtsbuiten bij het eerste elftal van VV Desk.
Hij begon al met voetballen toen hij vier jaar oud was, waardoor hij al een aardige reeks clubs achter zijn naam heeft staan. Zoals RKC Waalwijk, WSC, VV Dongen en VV Desk. Bij WSC mocht hij zijn debuut maken voor het eerste elftal op zijn 16e.

De rechtsbuiten speelt al veertien jaar in een selectie elftal en heeft ook voor dit seizoen weer nieuwe doelstellingen opgesteld. “Dit jaar wil ik veel spelen en belangrijk zijn voor het team. Samen met DESK wil ik dit jaar voor de prijzen gaan. Ik gok daarom ook op een eindklassering ergens bovenin.”

Afgelopen weekend werden de punten thuis gedeeld met TSC. “Na een moeizame voorbereiding en start van de competitie, hebben we afgelopen zondag veel strijd geleverd. We voetbalden goed maar helaas hebben we te weinig gescoord. Verder dan een 1-1 kwam het jammer genoeg niet. Langzamerhand beginnen we completer te worden en proberen we op deze manier weer de stap te maken naar boven.” Er waren twee uitblinkers in de ogen van Mounir, namelijk Ronny de Bresser en Rick Vervaart. “Ze waren beide heer en meester. Ze toonde karakter, hadden prima inzet en ook enorm veel werklust. Wel was de uitslag een teamprestatie.”

Volgende wedstrijd die op het programma staat is uit tegen Sarto. Het beloofd een zware dobber te worden voor DESK, want Sarto is nog ongeslagen. Toch denkt Mounir dat DESK gaat winnen. “We moeten met dezelfde instelling als tegen TSC de wedstrijd in gaan. Dan weet ik zeker dat we veel punten gaan pakken dit seizoen. Hopelijk tegen Sarto de eerste drie!”

Op zondag om 14:30 zal de wedstrijd uit de tweede klasse E beginnen. J.H. Bezemer zal op sportpark Westend de wedstrijd onder zijn hoede nemen