Midden-brabant-SV-Capelle-Bart-Vermeulen

Bart Vermeulen (23) verdediger van SV Capelle 1, maakte zijn debuut voor het vlaggenschip toen hij 17 jaar oud was in een oefenwedstrijd. Hij is begonnen op zijn 8ste met voetballen bij OVV’67 in Oosteind. Na één jaar in de F’jes is de verdediger naar SV Capelle vertrokken, waar hij nu meestal als linksback functioneert.

Dit seizoen wilt Bart vooral belangrijk zijn voor het team, echte specifieke doelstellingen heeft hij niet. “Ik wil vooral mijn steentje bijdragen voor het elftal. Daarbij wil ik minder tegendoelpunten incasseren door goed te verdedigen. Want vorig jaar scoorden wij wel veel, maar kregen wij er ook veel tegen”.

De verdediger van SV Capelle blijft realistisch voor komend seizoen. “Ik denk dat we ons eerst veilig moeten spelen, daarna kijken we wel omhoog. Als wij in het linker rijtje eindigen hebben wij het met deze nieuwe groep gewoon prima gedaan. Daarnaast is de sfeer prima en iedereen komt met plezier naar het sportpark, dus ik heb er alle vertrouwen in. Top 6 en erboven is mooi meegenomen”.

Afgelopen weekend werd er in eigen huis gelijkgespeeld tegen MVV’58. “Het was een onbekende tegenstander voor ons, waardoor we niet wisten wat we konden verwachten. Na 95 minuten stonden we met 2-1 voor, maar door een mooie vrije trap die de aanvoerder van MVV’58 binnenschoot werd het toch 2-2. Het was een terechte uitslag, maar het was wel heel zuur en voelde als verlies zeker als je de goal zo laat tegen krijgt”.

Bart vond aanvoerder Mark Klinkhamer man of the match. “Hij gaat altijd voorop in de strijd en gaf ook deze wedstrijd het goede voorbeeld. Waardoor hij na de wedstrijd ook terecht als man of the match werd uitgesproken”.

Komende wedstrijd is tegen vv Haaften uit, een bekende tegenstander wat een spannende wedstrijd beloofd te worden. “Haaften is altijd een lastige tegenstander, zeker uit. Ze beschikken over een goede voorhoede met snelle spelers, maar Haaften is in de competitie altijd wisselvallig. Dus als we met dezelfde werklust als afgelopen zaterdag naar Haaften gaan en onze kansen afmaken dan gaan wij daar gewoon winnen. Als ik een voorspelling moet doen, gok ik op een 1-3 winst voor ons”.

De nieuwsgierige lezer is aankomende zaterdag welkom op sportpark Elzenbos in Haaften.
K. Konings zal de wedstrijd in de 3de klasse D laten beginnen om 14:30 op het eerste veld van v.v. Haaften.

Foto: SV Capelle