RWB kreeg afgelopen week bericht van Eric Hellemons, hoofd Jeugdopleiding van NAC Breda, dat Tijmen van Wanrooij komend seizoen de overstap gaat maken naar het O11 team van NAC Breda. Tijmen kwam enkele jaren geleden naar RWB om op een hoger niveau te kunnen spelen en zich verder te ontwikkelen als voetballer.

banner_koningsport_small_VJ

Het is een regelrecht compliment aan de Jeugdopleiding van RWB (Technische Commissie Jeugd, trainers en leiders) dat Tijmen deze overstap kan maken. Heel RWB maar zeker ook de trainers van JO10-1, Pedro en Ronald, wensen Tijmen dan ook veel succes en hopen van harte dat hij gaat slagen in het betaald voetbal. Lukt dat niet dan ziet RWB Tijmen graag weer terug op de velden van RWB. Maar misschien zien we Tijmen over een jaar of 10 wel schitteren in het eerste team van NAC Breda of RKC Waalwijk. Wie weet!

De trainer en leider van RWB JO10-1 hadden begin van het seizoen al wel door dat ze een talentvolle lichting onder zich hadden. Dit is ook de Jeugdopleiding met de daarbij behorende voetbalscouts van NAC Breda niet onopgemerkt gebleven. Na een succesvol begin van het seizoen waar de JO10-1 de wedstrijden domineerde stuurde NAC Breda voetbalscouts richting het RWB team. Dit heeft voor Tijmen geresulteerd in een uitnodiging om mee te doen aan een stage. Na deze voor Tijmen succesvolle stage kan RWB dus melden dat vanaf volgend seizoen Tijmen deel zal uitmaken van de JO11 selectie van NAC Breda.

Bron & Foto: RWB

Voor meer artikelen over RWB klik hier