Mooi nieuws van eigen bodem: de 15-jarige Romy van der Lee, al heel wat jaren actief bij DESK, heeft zondag haar debuut gemaakt in DESK VR1. Romy speelt normaal gesproken op zaterdag haar wedstrijden bij DESK JO17-2, maar zondag gunde hoofdtrainer Ronny Birdja haar het debuut in de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven VR3.
banner_koningsport_small_VJ
Schitterend nieuws, zeker gezien de leeftijd. Romy is pas 15 jaar, maar mag nu al meespelen bij de ervaren DESK-dames. En dat deed ze uitstekend: het DESK-talent maakte indruk en liet zien dat ze heel goed kan voetballen.Dat weten we bij DESK als geen ander. Al jaren speelt Romy in de jeugd, dit seizoen dus bij de jongens van DESK JO17-2. Romy doet niets liever dan voetballen en heeft de droom om ooit professioneel voetbal te spelen. De kans dat die droom uitkomt, wordt steeds groter. Romy is bijna zes dagen in de week met voetbal bezig; naast haar trainingen en wedstrijden bij DESK, voetbalt ze ook bij de talenten van de KNVB in Eindhoven en ze traint mee met de grootste talenten van Sparta Rotterdam. Daar speelt ze ook nog eens één keer in de maand een oefenwedstrijd mee met de beloften. Kortom: Romy timmert hard aan de weg om de top van het vrouwenvoetbal te halen.

En daar zijn we als DESK-zijnde natuurlijk hartstikke trots op. Romy geldt als jaren als toptalent bij DESK en wat gunnen we haar een mooie carrière. Maar eerst nog even DESK aan successen helpen, Romy!

Klik hier voor meer informatie over DESK
Klik hier voor meer artikelen over DESK