Er komt een heel mooi moment aan voor de voetbalvereniging Baardwijk. Een waar historisch moment, wat groots gevierd gaat worden. Namelijk het 100-jarig jubileum van v.v. Baardwijk.

De reüniecomité 100 jaar bestaan wil hier graag een extra bijzonder moment van maken. Want middenin het feestgedruis – dat zal plaatsvinden van donderdag 21 t/m zondag 24 maart 2019 – zal op vrijdag 22 maart 2019 de reünie plaatsvinden. Daarbij is oud, jong, vergeten en huidig lid van harte welkom.

De wens is dat zo veel mogelijk leden elkaar weerzien. Meld je aan via de link (https://www.vvbaardwijk.nl/623/aanmeldingreunie/). Hoe meer zielen, hoe meer weerzien, hoe meer herinneringen, hoe meer vreugd.

Baardwijk 100 Museum

Tijdens deze reünie gaat de organisatie er alles aan doen om een prachtig Baardwijk 100 Museum te creëren. De organisatie roept alle Borkse op om zo veel mogelijk spullen beschikbaar te stellen – denk aan oude krantenknipsels, clubbladen, shirts, trofeeën, sjaals, petten, tassen enz. Deze organisatie staat onder leiding van Frans van Helvoirt en de mede-organisatoren Michel Geers, Joris van Brunschot, Tonny Coenen, Wally Buys en Joep Klerx. Deze spullen kunnen ingeleverd worden in de kantine van v.v.Baardwijk. Achter de bar bij Johan en/of Luuk. Loop binnen, lever uw attributen in en draag bij aan een prachtige tentoonstelling tijdens het 100-jarig bestaan van Baardwijk.