rwb-trainingen

Afgelopen weekend heeft de Jeugdafdeling een planning gemaakt voor de komende zaterdagen. Tot en met 6 februari ligt de planning vast. Op 9 februari eindigt de huidige lock-down, hoe het programma er daarna uit gaat zien is mede afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent de coronacrisis. RWB heeft wel alvast nagedacht over de periode daarna. De RWB-jeugd kan dan in ieder geval lekker blijven voetballen op de zaterdagen. De zaterdagen zullen de komende weken worden ingevuld met toernooivormen, voetbalclinic(s) en sportdag(en).

Voor de komende drie zaterdagen ziet het programma als volgt uit:

  • 23-01 onderlinge wedstrijden.
  • 30-01 en 06-02 toernooi per leeftijdsgroep.

Tijdens de twee toernooidagen worden JO8 1 tm 4 samengevoegd, JO9 1 tm 3, enz.

Op de zaterdagen blijven ook onze Kanjers (4, 5 en 6 jarigen) op de zaterdagmorgen hun trainingen afwerken. Zit uw zoon of dochter in groep 1 of 2 en vind hij/zij voetbal leuk? Dan kan hij/zij op dit moment meteen aansluiten bij de trainingen die worden gehouden op de zaterdagochtenden van 10.30 tot 11.45 uur. Om mee te trainen met de Kanjers hoef je zeker niet meteen lid te worden. In deze corona tijd vraagt RWB wel om vooraf te bellen met Foort Cove telefoon 0416-341808 (na 17.00 uur) of een mailtje te sturen aan f.cove@home.nl.

Naast de voetbalactiviteiten op zaterdag gaan de trainingen op de doordeweekse avonden ook gewoon door. Alle details over trainingen en de voetbalactiviteiten komen op de facebook pagina Vv RWB Waalwijk en de website. www.rwbwaalwijk.nl

Bron: RWB