Zaterdag 3 april is het Paaszaterdag en wordt er in de ochtend door de RWB-jeugd onderling gevoetbald. Ook de Kanjers werken dan hun wekelijkse training af. Buiten het onderling voetballen en trainen worden door de coronamaatregelen de meeste activiteiten afgelast.

HappyPoint_desinfectie

Dit geldt bij RWB niet voor het Paaseieren zoeken. Zaterdag na het voetballen gaat de jongste RWB-Jeugd op zoek naar paaseieren. Deze eieren worden door de Recreatiecommissie verstopt in het natuurgebied tussen het RWB terrein en de N261. Wie een van de verstopte gouden eieren vindt wint een van de mooie extra prijzen.

Eieren raden
Afgelopen week, maar ook nog de komende week, hangen bij de ingang naar de kleedkamers twee zakken met eieren. Paaseieren zoeken is voor de kleinste meisjes en jongens (Kanjers en 7/8 jarigen), iedereen die de trainingen bezoekt heeft t/m donderdag 1 april de mogelijkheid om mee te doen met eieren raden. De winnaar gaat op Paaszaterdag met een mooie bal of een chocolade Paashaas naar huis. Raadt niet te veel, want dat is dodelijk. Raadt je te veel dan doet je poging namelijk niet mee.

Bron & foto: RWB

Voor meer artikelen over RWB klik hier