RWB-Kanjers

Kanjers bij RWB zijn meisjes en jongens van 4 en 5 jaar. Zit uw zoon of dochter in groep 1 of 2 en vind hij/zij voetbal leuk? Dan kan hij op dit moment meteen aansluiten bij de trainingen die worden gehouden op de zaterdagochtenden van 9.30 tot 11.00 uur.


Toen premier Rutte in de persconferentie bekend maakte dat Amateursportverenigingen weer mochten gaan trainen was RWB al bezig dit te organiseren. Belangrijke zaken die door het kabinet bekend gemaakt worden lekken nou eenmaal altijd al een tijd van te voren uit. RWB was daarmee ook de eerste vereniging in Waalwijk die weer samen met de Jeugdafdeling actief was. Om mee te trainen met de kanjers van RWB  hoef je geen lid te worden. In deze coronatijd vragen wij wel om vooraf te bellen met Foort Cove telefoon 0416-341808 (na 17.00 uur) of een mailtje te sturen aan f.cove@home.nl.

Kanjertrainingen bij RWB zijn in Waalwijk al jaren een begrip en op dit moment trainen er wekelijks ca. 20 kinderen. De wekelijkse training wordt verzorgd door Foort Cové die daarbij door twee ouders wordt geassisteerd. Tijdens de training worden allereerst op speelse wijze de basisprincipes van het voetbal geoefend. Gaandeweg komen tussendoor ook de technische oefeningen aan bod zoals snel voetenwerk, dribbelen/drijven, trappen en passen, kappen en draaien etc. Natuurlijk zal bij iedere training het 4×4 wedstrijdje niet ontbreken. Dus als uw dochter of zoon door de coronacrises al een tijd binnen heeft gezeten en zin heeft om lekker te rennen en tegen een bal te schieten dan is hij/zij van harte welkom

Klik hier voor meer informatie over VV R.W.B.
Klik hier voor een ander artikel!