rwb-plus-sponsor

Ga je voor je dagelijkse boodschappen naar Supermarkt PLUS Stephan van Engelen in Waalwijk dan heb je een grote kans dat je geholpen wordt door een medewerker die in zijn vrije tijd in de selectie van RWB voetbalt. Binnenkort zullen deze voetballers ook bij R.W.B. rondlopen in presentatiekleding met een reclameopdruk van de PLUS.

happyHappyPoint_desinfectie

Supermarkt PLUS Stephan van Engelen is voor de komende 3,5 jaar een contract aangegaan met Voetbalvereniging RWB waardoor de selectie van RWB-1 en 2 tijdens wedstrijddagen allemaal met dezelfde presentatiekleding rondlopen. Samen met voorzitter Bas Bruurmijn ondertekende Stephan van Engelen vrijdag 22 januari het sponsorcontract. Hiermee is de selectie van RWB op wedstrijddagen herkenbaar als team. Dit zorgt ervoor dat RWB 1 en 2, die gezien worden als het visitekaartje van de club, een nog professionelere uitstraling krijgen.

In een later stadium zullen ook de spelers en begeleiding van RWB JO19 voorzien worden van presentatiekleding van de PLUS. Namens RWB overhandigde Job Leijtens aan Stephan van Engelen als aandenken een sponsorplaatje. Voor Job zijn eerste sponsoractiviteit namens Voetbalvereniging RWB, waar hij met ingang van dit seizoen in het bestuur zit. En de presentatiekleding? Die is in bestelling bij Teamwereld Drunen / JAKO, zodat de selectie van RWB bij de herstart van het seizoen er tip top uit ziet.

Klik hier voor meer informatie over RWB
Klik hier voor meer artikelen over RWB