Plezier staat voorop bij 4-jarige kanjers van Baardwijk

Na een aantal maanden (voor sommige pas enkele keren) te hebben getraind op woensdagavond mochten de vierjarige jongens en meisjes van Baardwijk het opnemen tegen hun leeftijdsgenootjes van S.V. Capelle.

Gebaseerd op de nieuwe richtlijnen van de KNVB werd er 2 tegen 2 gespeeld op miniveldjes in toernooivorm. Op de drie veldjes werd al heel erg goed gevoetbald. Wat hadden de kinderen een plezier! Wat kon het in grote getalen aanwezige publiek genieten van heel veel mooie goals. Een geweldige sfeer!

Onze clubfotograaf heeft een fantastisch mooi fotoreportage weten te maken (kinderen van deze leeftijd zijn echt enorm fotogeniek). De spreuk die hij hierbij heeft gevonden was: De definitie van een kanjer “iemand die iets doet wat buitengewoon gevonden wordt”. Buitengewoon was het zeker en we hopen dat we hier een vervolg aan kunnen geven zodat we nog veel vaker kunnen genieten van onze kanjers. Jullie zijn toppers!!

Ben jij 3, 4 of 5 jaar oud en lijkt het je ook leuk om mee te trainen met onze kanjers, kom dan gerust een kijkje nemen op woensdagavond om 18.15 uur bij v.v. Baardwijk.

Geef een reactie