Susanne Landzaat van DESK, Amy van Wanrooij van NEO’25 en Kristel Mans van RWB kunnen met trots terugkijken op een super geslaagde kick-off. Het plezier spatte er dan ook af bij de ca. 100 meiden van DESK, NEO’25 en RWB die meededen aan deze clinic.

HappyPoint_desinfectie

Deze start geeft vertrouwen dat de samenwerking tussen de drie verenigingen wat betreft de meisjes een succes wordt. De clinic startte met een gezamelijke warming-up waarna in groepjes een 10-tal spellen zoals gatendoek, snelheidsmeter, parcours, penalties en smartgoals werden afgewerkt. Na een pauze, waarbij er tijd was voor de inwendige mens, werd er nog een mix toenooitje gespeeld.

Met deze mooie groep meiden moet het mogelijk zijn dat er volgend seizoen in alle leeftijdscategorieën een aantal mooie teams samengesteld kunnen worden. Teams vanaf MO11 t/m MO19 gaan daar waar nodig spelen in een ST team. Meiden in een ST team blijven bij deze samenwerking lid van hun eigen vereniging c.q. blijven lid bij de vereniging waar ze zich aanmelden. Het doel van de samenwerking is om ervoor te zorgen dat de meiden maximaal spelplezier beleven aan het voelbal en kunnen blijven voetballen op het niveau wat bij hen past wat betreft leeftijd, talent, beleving en ambitie.


Klik hier voor meer artikelen over DESK, NEO’25 en RWB.
Meer weten over DESK, NEO’25 en RWB? Klik op de teams.