De meiden onder de 17 van Baardwijk zijn zaterdag jl. ongeslagen kampioen geworden in de 2e klasse 09. De meiden hebben 9 van de 10 wedstrijden gespeeld en zijn niet meer in te halen door de concurrentie.

Uit de 9 wedstrijden werden 27 punten bij elkaar gespeeld, kreeg keepster Emmy Schouten met haar verdedigsters Inge van Beek, Neelke Kant, Tamara van Dongen, Jaidy Lagrouw, Anne Mos en Laura van de Ven maar 7 doelpunten tegen, mede doordat de middenvelders Lonneke van Loon, Jill Verhoofstad, Lynn de Graaff hun verdedigers een handje hielpen, dezelfde verdedigers en middenvelders zorgden ervoor dat de aanvallers vele kansen in de wedstrijd konden creëren, Kaylee Geers, Stevie Verheij, Lissa Verhulst, Britt Rozenbrand scoorden zelf de doelpunten of zorgden dat Indy Bergmans topscoorder mocht worden in de competitie. Maar liefst 60 doelpunten scoorden Baardwijk in de 9 gespeelde wedstrijden.

Met de steun van Inge van Eggelen als begeleidster, de support van alle ouders tijdens de wedstrijden, de trainingen en het coachen van Supercoach Juan van Beek zijn de meiden kampioen geworden en dat werd afgelopen zaterdag gevierd in de kantine van v.v. Baardwijk.