Afgelopen zondag 13 september was het dan zover, het 4 tegen 4 toernooi voor de jeugd van RWB. Door corona was dit uitgesteld. Het toernooi werd gehouden op het hoofdveld van RWB waarbij de jongens van JO12-1 en JO13-1,2 en 3 in actie kwamen. De organisatie was in handen van Jos Knippels in het kader van zijn trainersopleiding van de KNVB. 

HappyPoint_desinfectie

De opkomst was erg groot voor een zondagochtend, na zaterdag allemaal een wedstrijd te hebben gespeeld. Er waren 35 deelnemers die eerlijk over 7 teams werden verdeeld. Er werd in 2 grote rondes gespeeld met 7 wedstrijdjes. De mannen kwamen flink aan voetballen toe en er werd volop gelachen en goed gespeeld. Tijdens de pauzes was er voor drankjes en snoep gezorgd.

De spelers van de teams die nummer 1, 2 en 3 werden kregen een beker.  Ook werd een speler benoemd tot meest talentvolle speler van de dag. Vervolgens werd iedereen bedankt voor het meedoen en helpen om het toernooi tot stand te brengen.

Hierna kon iedereen nog even zijn kwaliteiten laten zien bij het en het latjetrappen. De drukke bezige spelers werden op het eind beloond met een heerlijk frietje. 

De kinderen hebben volop genoten, zo ook de aanwezige ouders die hun kind(eren) lekker bezig zagen op een zonovergoten dag

 

klik hier voor meer artikelen over RWB