RWB

Afgelopen week heeft u kunnen lezen over de historie het eerste elftal, de vrijwilligers en alles wat RWB Waalwijk tot zo’n mooie club maakt. Vandaag kijken we vooruit naar de wedstrijd tussen RWB en Right’Oh.

De wedstrijd uit de vierde klasse C tussen RWB en Right’Oh zal plaatsvinden op sportpark de Gaard te Waalwijk. Deze zal aankomende zondag 24 november om 14:30 van start gaan.

RWB staat eerste en heeft op dit moment acht wedstrijden gespeeld waarin ze maar twee punten verloren. Right’Oh staat vierde en verloor al zeven punten. Right’Oh kan aansluiting vinden door te winnen van RWB. Het zal een spannende pot worden. Speciaal voor u hebben we alle verwachtingen van de betrokken nogmaals op een rijtje gezet.

Serhan Eyupoglu (Speler eerste elftal):
“Kijkend naar de resultaten denk ik dat het een stugge ploeg is, maar thuis zijn we nog ongeslagen en dat hoop ik vol te houden. Verder weet ik niet veel over de tegenstander, als we goed spelen zoals de afgelopen weken kunnen we zeker winnen. Ik voorspel een 3-0 overwinning, want ik ben overtuigd van de kwaliteit in het team.” Lees het hele artikel met Eyupoglu hier.

Foort Cove (Bestuurslid):
“De doelstelling is om kampioen te worden, dus ik ga ervan uit dat we gewoon blijven winnen. Het kan zeker, want er zit heel veel voetballend vermogen in wat ook leuk is voor de toeschouwers. Om die reden denk ik aan een 4-1 overwinning voor RWB.” Lees het hele artikel met Cove hier.

Nicky Ligtvoet (Clubicoon):
“Ik weet niet waar ze staan op de ranglijst en dat vind ik ook niet interessant. RWB moet gewoon winnen, zeker omdat we thuis nog ongeslagen zijn. Ik verwacht een makkelijke 4-1 overwinning, want Kevin Remie gaat twee keer scoren.” Lees het hele artikel met Ligtvoet hier.

Een bericht voor RWB: Wij van de redactie van het VoetbalJournaal willen alleen betrokkenen van RWB bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie gesprekken deze week. Ook hoe onwijs enthousiast alle betrokken waren, waardoor wij met veel plezier deze week de artikelen hebben gemaakt. Daarbij wensen wij beiden teams veel succes komende wedstrijd, moge de beste winnen.

Bron foto’s: RWB & Right’Oh