Vi-niet-op-maandag

Frank Dane belde vanochtend in De 538 Ochtendshow met Marco Louwerens (Directeur TV – Talpa) over de rel rondom het TV programma Veronica Inside.
Louwerens vertelde dat hij gisteren om tafel is gegaan met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp en heeft besloten om de laatste uitzending van het seizoen (aanstaande maandag) niet door te laten gaan.
Happy-point
Marco Louwerens: “Ik was gisteravond heel toevallig in de buurt van Dordrecht en na afloop van hun schnabbel (red: het trio kwam gisteravond bijeen voor een online uitzending voor de businessclub van FC Twente) heb ik ze bij elkaar geroepen en hebben we vrij lang gezeten. Het was een pittig emotioneel gesprek. Maar wel heel goed om elkaar eens even de waarheid te vertellen. Ik vond het nodig om de koppen even bij elkaar te steken. Het was prima. Ik heb alleen wel gezegd: we hebben nu zo’n heftige week achter de rug, het is zo pittig geweest, dus nu even rust in de tent. Ze willen dat zelf ook, dus ik heb besloten om de uitzending van maandag te schrappen, zodat iedereen even bij zinnen kan komen.”

Foto: ANP

Bekijk en beluister hier het hele gesprek!
Lees hier het artikel van 538!
Kijk hier voor een ander artikel.