Goed nieuws! De KNVB Voetbalkampen op de KNVB Campus gaan door deze zomer! Uiteraard in een vorm waar we alle afstands- en hygiënemaatregelen in acht nemen en waarbij veiligheid voorop staat. Maar in een zomer die voor iedereen anders dan anders wordt zijn wij ontzettend blij dat dit mogelijk is. Trainen als Oranje, de leukste zomerinvulling van 2020!

Heb jij kinderen of ken je kinderen, bijvoorbeeld een neefje of nichtje, die hier ook bij willen zijn? Aanmelden kan nu! Beginner of gevorderd, wel of geen lid van een club, iedereen is welkom!

Trainen als Oranje

Tijdens de KNVB Voetbalkampen leef en train je als een echte Oranje-international op de KNVB Campus in Zeist. Met een speciaal ontwikkeld trainingsprogramma, training van (oud)profvoetballers en gediplomeerde KNVB trainers, individuele begeleiding en enorm veel voetbalplezier. Benieuwd naar de nieuwe programmaonderdelen die we samen met trotse partner KPN opzetten? Houd de KNVB Voetbalkampen nieuwsbrief en social kanalen in de gaten, waarin nieuwe toffe onderdelen worden onthuld. Heb je je nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief? Doe dit hier!

Hoe werkt dat dan precies?

Het trainingsprogramma voor de leeftijdscategorie tot 12 jaar zal voor een zeer groot deel hetzelfde zijn als voorgaande jaren. Leeftijdscategorie 12 jaar en ouder werkt op dit moment met een 1,5 meter trainingsprogramma. Uiteraard houden we nieuwe berichtgeving over coronamaatregelen nauw in de gaten.

Voor spelregels omtrent hygiëne, werkwijze halen en brengen, inchecken en aanwezigheid van ouders en bezoekers tijdens de voetbalkampen volgen wij de richtlijnen van de overheid. Voorafgaand aan de KNVB Voetbalkampen zullen wij het volledige hygiëne- en afstandsprotocol met alle bezoekers delen via de mail en onze social media kanalen.

Wij maken ons op voor een mooie voetbalzomer!

Scoor nu je plek voor de zomervakantie! Er zijn nog verschillende arrangementen van 13 juli t/m 28 augustus beschikbaar. Kom leven en trainen als Oranje op de KNVB Campus in Zeist! Je kunt kiezen uit een 1-dag, 5-daags dagkamp of 5-daags slaapkamp. Voor de slaapkampen is de capaciteit beperkt, dus boek snel! Kijk voor meer informatie en prijzen op knvbvoetbalkampen.nl of neem contact met ons op via info@knvbvoetbalkampen.nl.