Slagharen

Beste voetballiefhebbers,

We nodigen je club / team uit om deel te nemen aan de International Winter Cup Slagharen.

Wanneer is het:
Vrijdag 3 januari t/m zondag 5 januari 2020.

Waar is het:
Vakantie- en attractiepark Slagharen, Nederland.

Wat is het en waarom is dit toernooi in de winter?
Voor veel clubs / teams ligt het voetbal in de wintermaanden stil. Seniorenteams gaan op trainingskamp naar het buitenland of boeken een gezellig teambuildingsweekend. Voor de jeugd was er zoiets nog niet en daar komt nu verandering in.

Wij organiseren in het laatste weekend van de kerstvakantie een leuk voetbal weekend voor jeugdteams. Plezier in een v.d. mooiste attractieparken in Nederland gecombineerd met voetbal. De teams komen op vrijdag 3 januari aan en nadat de teams en begeleiding zijn ingecheckt kan men gebruik maken van alle attracties van het park en/of subtropisch zwemparadijs. Zaterdag 4 januari zal het voetbaltoernooi worden gehouden op de velden van HZVV Hoogeveen. Na het ontbijt zullen de teams daarnaar gaan. Zondag 5 januari kunnen de teams na het ontbijt nog de gehele dag gebruik maken van alle attracties op het park inclusief zwembad. Het park zal rond 18.00 uur sluiten waarna de teams huiswaarts zullen keren.

Niet geïnteresseerd in wedstrijden?
Als je een leuk lang weekend weg wilt met je team, maar liever geen wedstrijden speelt, dan ben je welkom in een van de vele mooie bungalows van het resort. In dit geval hoef je geen inschrijvingsgeld te betalen voor het toernooi.

Toernooi
de voetbalteams uit binnen- en buitenland strijden om de kampioensbeker in verschillende categorieën. De teams spelen 8 vs 8 (tm U12) en 11 vs 11. Alle teams spelen zoveel mogelijk in poules van zelfde niveau. Meiden en Jongens hebben een eigen poule.

Kosten
De totale kosten (gebruik- en verblijf voor 3 dagen/2 nachten tijdens vakantie in attractiepark en ontbijt) bedragen 99 euro pp. Deelname aan het toernooi zelf kost 99 euro per team.
Interesse ga dan naar onze website www.wintercupholland.nl en schrijf je team in.

We hopen uw registratie zo snel mogelijk te ontvangen en kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Wintercup Holland.

vriendelijke groeten,

P&M soccer Events Holland en
Holland Football events