ghvv2020

Een klein verslag van de 1e trainingsdag van de selectie en 3e elftal  GHVV’13 afgelopen weekend 1 augustus op sportcomplex Guldeland.

Op een zonnige zaterdag afgelopen weekend is onze selectie, samen met het 3 e elftal begonnen aan het nieuwe, uitdagende seizoen 2020-2021. Onder leiding van de trainers Rob Vuik (1 e elftal), Jaap van Eijbergen (2 e elftal) en Roland van de Meer (3 e elftal) werden de spieren losgemaakt en kon worden begonnen om de eventuele aanwezige corona kilo’s er weer af te trainen.

Ook de keepers werden onder handen genomen door de nieuwe (“oude bekende”) keeperstrainer Daan van de Beek. In de ochtend werden er diverse spelvormen en oefeningen gedaan. Er was ook voor een lunch gezorgd waar door de spelers en trainers gretig gebruik van werd gemaakt. Nog een woord van dank aan diegenen die deze lunch keurig hadden verzorgd.

Na de lunch werden er nog enkele partijvormen gespeeld waarna het rond 15.00 uur mooi was geweest. En na gedane arbeid is het goed rusten. In een heerlijk zonnetje werd het verloren vocht weer bijgevuld. Zo zat een prima eerste training voor de selectie en 3 e elftal er weer op.

Komende week wordt er op dinsdag en donderdag weer getraind. Zaterdag 8 augustus staan de eerste wedstrijden op het programma op ons complex Guldeland.

Bron

Klik hier voor meer informatie over GHVV’13
Voor meer artikelen over GHVV’13 klik hier