Wij van het VoetbalJournaal zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten! Het VoetbalJournaal is dé regionale voetbalkrant voor al het amateurvoetbalnieuws uit de regio. Daarnaast zijn wij sterk groeiende op online gebied met 15.000 volgers op Facebook, 14.000 volgers op Instagram en +/- 45.000 unieke bezoekers per maand op onze website. Ook staan wij in de startblokken om op verschillende manieren ons merk te verbreden met aanvullende initiatieven, zoals voetbalscholen en partyverhuur. Er is nog een stageplaats beschikbaar per 1 september.

Stagiair(e) Grafische Vormgeving

Ben jij een enthousiaste, nieuwsgierige, kritische, initiatief nemende student en lijkt het je leuk om in de voetbalwereld werkzaam te zijn? Dan is deze stageplek echt iets voor jou! Grafische vormgeving is helemaal jouw ding, je hebt een goede kennis van Photoshop, Indesign en Illustrator. Je bent kritisch op je eigen werkzaamheden, kritisch op ons en je staat open voor feedback. Dat doen wij namelijk ook! Je komt bij het VoetbalJournaal terecht in een jong en dynamisch team, waarbij iedereen voetbal ademt en graag in teamverband samenwerkt.

Binnen het team functioneer je als vormgever/DTP-er voor de offline- en online uitingen van VoetbalJournaal. Denk hierbij aan posts voor Facebook en Instagram, maar verzorg je bijvoorbeeld ook de opmaak voor een flyer of poster.

Past dit volledig bij jou? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Bel 078-7001245 of mail naar j.vandernet@zpress.nl