Ga voor een desinfectiezuil van Happy Point. Hygiëne en een veilig gevoel is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Ook na het Corona virus blijft (persoonlijke) hygiëne een belangrijke rol spelen om nieuwe ziekteverwekkers tegen te gaan. Want wist je dat  de meeste ziekteverwekkers zich verspreiden via onze handen? Bescherm je leden en bezoekers van de club, door direct bij binnenkomst, de mogelijkheid te bieden om de handen te desinfecteren/reinigen.

Er zijn momenteel 2 verschillende modellen verkrijgbaar.

Met een Flight case model desinfectiezuil kunnen zij hun handen desinfecteren, het voordeel van dit model is dat u wellicht binnen de vereniging een bedrijf de mogelijkheid kan bieden om er reclame op te plaatsen. Hierdoor heeft u als vereniging  geen extra kosten.

Geschikt voor binnen en buiten. Deze handdesinfectiezuil is een eenmalige investering en bruikbaar voor de lange(re) termijn. Het is een veilig en professioneel Nederlands product welke duurzaam is afgewerkt met aluminium hoekprofielen. Iedere fles desinfectiemiddel past in de desinfectiezuil en heeft een handig opberg vak aan de achterzijde.

De afmetingen van deze zuil zijn B 27cm x D 24cm x H 112cm
Het basismodel is € 125,-
Zou u ( in eigen huisstijl ) deze zuil met full color reclame willen kost dat € 159,-

happy-zuil 1

Met een RVS model desinfectiezuil kunnen zij hun handen desinfecteren, zonder dat ze een pompje hoeven aan te raken d.m.v. een voetpedaal. De hoogte van de handfles is in te stellen in de zuil, hierdoor passen alle flacons tot 10 cm diameter. Bij de zuil zit aan de bovenkant een slotje met daarbij 2 sleutels voor het af te sluiten.

Geschikt voor binnen en buiten. Deze handdesinfectiezuil is een eenmalige investering en bruikbaar voor de lange(re) termijn. De zuil is 100% van RVS gemaakt,  daardoor uitermate geschikt voor buitengebruik . U kunt de zuil eventueel ook aan de grond verankeren.

De afmetingen van deze zuil zijn B 30cm x D 30cm x H 100cm
Dit model is € 199,-

happy-zuil 2

Alle bovengenoemde prijzen zijn excl. Btw.
Grote aantallen mogelijk, prijs in overleg.

Desinfectiemiddel is standaard niet inbegrepen.
Uiteraard wel bij te bestellen voor € 14,95 per flacon.

De desinfectiezuilen zijn te bekijken, af te halen  in onze showroom te Etten-Leur of online te bestellen via onze website.