Duurzaamheid en voetbal, dat zijn termen die goed passen bij Wilco Beljaars en Andre Troost hun bedrijf Duurzaamheidscentrum Nederland. Vanuit hun kantoor in Terheijden maken zij Nederland steeds groener, terwijl ze ook goede doelen en voetbalclubs steunen.

HappyPoint_desinfectie
Wilco Beljaars was in zijn jeugd een begenadigd voetballer, die menig eerste elftal heeft gehaald. Zo voetbalde hij ook drie seizoenen bij Klundert, waar Duurzaamheidscentrum Nederland inmiddels voor het tweede seizoen als hoofd- en shirtsponsor te vinden is. “Ik ben in gesprek gegaan met ze en het klikte. Ik vind een mooie samenwerking het belangrijkste. Wij gaan ook de zonnepanelen leveren en plaatsen voor de club en het is daarnaast goed voor onze naamsbekendheid.”

Duurzaamheidscentrum Nederland is ook al jarenlang supporter van NAC. Inmiddels zijn ze zelfs onderdeel van een skybox. “NAC blijft mijn clubje”, zegt Beljaars. Dit seizoen wordt er een tweede geel-zwarte ploeg aan Duurzaamheidscentrum Nederland toegevoegd: het zaterdagteam van Halsteren. “Ik ging kijken bij Halsteren – Klundert en raakte in gesprek met de mensen daar. Zij hadden nog geen zonnepanelen, dus ik heb een balletje opgegooid. Nu zijn we de rug-, mouw- en broeksponsor van Halsteren Zaterdag 1.”

Ondertussen maken ze Nederland een stukje groener. Niet alleen met zonnepanelen, maar het bedrijf van Beljaars en zijn compagnon André Troost heeft plannen om ook op andere manieren aan het ‘Huis van de Toekomst’ te werken. Duurzaamheidscentrum Nederland ontzorgt u, met A-klasse producten en diensten en een piekfijne service. Interesse? Neem eens een kijkje op dzcn.nl!

Klik hier voor meer informatie over het Duurzaamheidscentrum Nederland