Wat in het voorjaar van 2013 begon als een pilot voor voornamelijk talentvolle jeugdspelers, is inmiddels uitgegroeid tot een professionele voetbalschool. Waar jonge voetballers uit de hele regio op zondagen naar toe komen om, naast de oefensessies bij hun clubs, extra te trainen. Van O8 pupillen tot O15 junioren, jongens en meisjes, spelers van zowel amateurclubs als van professionele BVO’s; de groep van meer dan 600 spelers die de afgelopen 6 jaar bij FSN aan hun voetbalontwikkeling hebben gewerkt, is zeer divers.

Trainers
Ook het aanbod van trainers is bij FSN zeer divers, zo hebben we verschillende loop en conditie trainers, techniek trainers maar ook keeperstrainers van GES in onze staf. Bekende FSN trainers zijn Darlison Gerardus (speler Smitshoek 1), Jeremy Martins (sport fysio De Lus), Raymond Zwildens (ex prof Excelsior Rotterdam) en Wim Berends (keepers school GES).

Voorjaarscursus
De zondagen staan wekelijks in het teken van uitdagende oefenvormen, veel individuele aandacht en een goede organisatie binnen en buiten het veld. De trainingen richten zich naast het verbeteren van technische vaardigheden ook op het ontwikkelen van sociale kwaliteiten, zelfvertrouwen en zelfwerkzaamheid.

Start
zondag 29 September a.s. op locatie bij ASWH, sportpark Schildman, H.I.Ambacht
meer info: www.footballskills.nl of info@footballskills.nl

Tijdens 20 jaar De Volgerlanden is Football Skills Nederland te
vinden op het kunstgrasveld in het Sophiapark. We geven van
10:00-13:00 Clinics voor alle liefhebbers. En van 13:30-16:00
organiseren we 4 tegen 4 wedstrijdjes voor de jeugd t/m 12 jaar.

Dus kom gezellig even langs