Afgelopen week heeft Maasstede, in de persoon van Patrick van den Andel, de overeenkomst voor jeugdsponsor getekend bij VVGZ. In restaurant Du Bistro, in het bijzijn van de eigenaren Michel de Jong (de zoon van onze oud penningmeester Joost de Jong) en Thomas van der Gijp (de zoon van Arnout van der Gijp, wedstrijdsecretaris jeugd), verbindt Maasstede zich hiermee voor minimaal 3 seizoenen als jeugdsponsor aan onze club.

swapphone 1

Maasstede ondersteunt hiermee het kortgeleden gelanceerde jeugdplan, waarover later meer zal worden gecommuniceerd. Namens VVGZ waren jeugdvoorzitter Bas Grijsen en Hans Schutte van de sponsorcommissie aanwezig. Na eerst een heerlijk diner te hebben genuttigd in het sfeervolle restaurant van de 2 VVGZ-vrienden, vond de plechtige handeling plaats (zie foto’s). Maasstede heeft er voor gekozen om een deel van zijn exposure over te dragen aan Du Bistro.

Maasstede
Maasstede ontwikkelt vastgoed met oog voor de omgeving, de wensen van de gebruikers en zoekt naar slimme oplossingen met betrekking tot verduurzaming.

Van monumentale panden tot  kantorencomplexen of een bedrijventerrein: elke woning, winkel-, kantoor-, en bedrijfsruimte waar Maasstede aan ontwikkelt, (ver)bouwt het met respect voor het verleden en het vizier op de toekomst. Zo creëert het vastgoed met karakter, bestand tegen de tand des tijds. Dat vraagt om meer dan alleen bouwkennis. Inlevingsvermogen, creativiteit en daadkracht zijn minstens zo belangrijk.

Maasstede is van origine een Rotterdamse ontwikkelaar. Al meer dan 35 jaar ontwikkelt Maasstede vastgoed in heel Nederland, en af en toe over de grens.

Daarnaast heeft Maasstede een hechte band met Brazilië, waar het in 1996 is gestart met de ontwikkeling van sojaplantages (60.000 hectare) en bosbouwprojecten. In 2000 is Maasstede gestart met een teakplantage, waarbij er herbebossing plaats vindt met Teak, productie van de beste kwaliteit hout en het verwerken van teakhout in de eigen fabriek en zagerijen. Dit alles handelend onder de naam Soroteca. Een goed voorbeeld van bewust ondernemerschap, gestoeld op ecologisch en sociaal-maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering.

Du Bistro
Du Bistro is een sfeervol restaurant gelegen in De Passage te Zwijndrecht. Je kunt hier terecht voor een lekkere bak koffie, een heerlijke lunch, een gezellige borrel en/of een smaakvol diner. Met periodiek afwisselende lunch- en dinerkaarten is er voor iedereen altijd wel wat wils. Ga eens langs bij de gastheren Michel de Jong en Thomas van der Gijp, die jullie een onvergetelijk verblijf zullen garanderen. Beiden zijn oer-VVGZ-ers die nog steeds actief zijn met dito vaders.

Bron: VVGZ

Vindt hier meer informatie over VVGZ.
Lees hier andere artikelen over VVGZ.