rob-snijders

Rob Snijders (62) is onderdeel van de technische commissie van VV Heerjansdam. Rob heeft zelf in de jeugd gespeeld bij Feyenoord, Excelsior, Fc Vlaardingen, VV Heerjansdam en SC Feyenoord.

cathay_internetbalk_v2

Naast het voetbal, is Rob werkzaam in de financiële wereld. Gestart in loondienst bij RVS Verzekeringen uit Rotterdam. In oktober 2013 is hij gestart met een eigen bedrijf, SKV Advies BV. Eerst met 1 collega uit de RVS tijd. Sinds 2019 is dit uitgebreid naar 2.

Hij begon op zijn 8e met voetballen en was al snel in beeld bij Feyenoord. “Als pupil ben ik begonnen in de jeugdopleiding bij Feyenoord. Na alle leeftijdsklasse daar doorlopen te hebben, heb ik 1 jaar de uitstap gemaakt naar Excelsior R ( C elftal ). Daarna voor anderhalf seizoen terug naar Feyenoord ( C elftal ). Tussentijds de overstap gemaakt naar eerste divisieclub Fc Vlaardingen wat in1980 failliet is gegaan. Daarna heb ik bij vv Heerjansdam gespeeld van 1980 tot en met 1989. Ik heb in het eerste elftal gespeeld met als hoogtepunten in het eerste jaar de promotie naar de eerste klasse, bekerwinst op Fc Groningen, bekerwedstrijd uit in de Meer tegen Ajax en het algemeen landskampioenschap bij de zaterdagamateurs in 1989”.

Rob hoopt dit seizoen prijzen te pakken met Heerjansdam. “We zijn tevreden met de ontwikkeling van het jonge team. Door de abrupte stop ivm Corona zullen we moeten afwachten of de goede draad weer opgepakt kan worden. Daar hebben wij wel het volste vertrouwen in. Ik hoop met Heerjansdam een goede eerste klasser te zijn. We willen altijd om prijzen spelen. Mocht de mogelijkheid daar zijn, zou promotie naar de Hoofdklasse mooi zijn”.

Klik hier voor meer informatie over VV Heerjansdam
Voor meer artikelen van VV Heerjansdam klik hier