luuk-admiraal

Luuk Admiraal speelt dit seizoen voor het eerst in het eerste elftal van ASWH. Hij is al op zijn vierde begonnen met voetballen bij de club uit Hendrik-Ido-Ambacht. De aanvaller maakt dus dit seizoen zijn debuut in het eerste, maar had dat wel iets anders voorgesteld.

Sport-centrum-dordrecht_internetbalk_2020

Luuk hoopt snel weer wedstrijden te kunnen spelen met ASWH. “Ik denk dat we gezamenlijk en zo snel mogelijk het virus moeten verslaan. Dus ook de voetbal moet er dan uit. Ik ben wel van mening dat het makkelijk is om de sport er zo uit te gooien. Maar het is niet anders en ik hoop dat we snel weer wedstrijden kunnen spelen. We zijn dit seizoen vroeg begonnen met de voorbereiding. ASWH heeft vorig seizoen een slecht seizoen gedraaid. We zijn fris begonnen, de voorbereiding ging goed en we zijn bijzonder goed begonnen aan dit seizoen. Niemand had verwacht dat we zo hoog zouden staan. Het is moeilijk in te schatten hoe dit seizoen eruit gaat zien. Ik hoop dat we na de winterstop weer kunnen voetballen bij ASWH”.

Hoe blijft Luuk tijdens de corona-stop. “Normaal duik ik wel is de sportschool in, of ga ik op een vrije avond hardlopen. Je moet sowieso letten op wat je allemaal eet. Ik maak thuis schema’s om je romp te trainen. Buiten werk ik aan conditionele oefeningen. Er is 1 voetballer die ik als voorbeeld heb op het gebied van fitheid. Ik denk dat bijna iedereen hier CR7 kiest. En terecht, niet mijn favoriete voetballer maar hoe fit die man is, is niet normaal”.

Klik hier voor meer informatie over ASWH
Voor meer artikelen van ASWH klik hier