aswh-spelers-verlengen

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Helaas ligt het voetbal voor de senioren en dus ook het eerste elftal al een tijdje stil, maar achter de schermen is de nieuwe technische commissie onder aanvoering van Mels van Driel wel al hard bezig om de selectie van ASWH voor het seizoen 2021/22 samen te stellen. Inmiddels heeft dit al geresulteerd in een aantal contractverlengingen.

De eerste speler die overeenstemming heeft bereikt over een langer verblijf op sportpark Schildman is Luuk Admiraal. De 18-jarige aanvaller debuteerde in januari 2020 al in de Tweede Divisie en maakt sinds dit seizoen officieel deel uit van de selectie. De Ambachter, die al zijn hele leven voor ASWH speelt, had niet veel tijd nodig om aan te haken. Trainer Rogier Veenstra deed in de stilgelegde competitie in vijf van de zes wedstrijden een beroep op Admiraal. Daarin scoorde hij twee keer, waarbij vooral de beslissende 2-0 tegen Quick Boys in de voorlopig laatste wedstrijd van dit seizoen indrukwekkend was.

luuk-admiraal
De tweede speler die overeenstemming heeft bereikt over een langer verblijf op sportpark Schildman is Stefan Kok. De doelman is daardoor ook in het seizoen 2021/22 actief op sportpark Schildman. De 21-jarige Kok gaat aan zijn vierde seizoen bij ASWH beginnen. Hij kwam in de zomer van 2018 over van Excelsior. Aanvankelijk fungeerde hij als stand-in, maar in de slotfase van dat seizoen werd hij de eerste man. Met Kok tussen de palen promoveerde ASWH naar de Tweede Divisie, waaraan hij met een reeks goede reddingen in de gedenkwaardige nacompetitie een belangrijke bijdrage leverde. In het daaropvolgende jaar deed Kok ervaring op het hoogste amateurniveau op. Hoewel hij in de huidige, stilgelegde competitie niet in de basis begon, liet hij in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Quick Boys zien er te staan als het moet. Omdat hij zich gezien zijn leeftijd nog altijd verder kan ontwikkelen, was het voor de TC duidelijk dat zij graag met hem door wilde. Ook Kok zelf heeft het naar zijn zin bij ASWH en dus gaat hij graag weer de strijd aan voor de plek onder de lat.

stefan-kok

Inmiddels is bekend dat ook Joost van Eck na de zomer deel uitmaakt van de selectie van trainer Rogier Veenstra. De aanvallende middenvelder begint dan aan zijn tweede seizoen op sportpark Schildman. De 20-jarige Van Eck kwam over van Barendrecht en liet zich in de voorbereiding op de stilgelegde competitie al op positieve wijze zien met goals en assists. In de Tweede Divisie deed de trainer vier keer een beroep op hem. Van Eck scoorde al op fraaie wijze met de hak in de gewonnen wedstrijd tegen Noordwijk en pikte ook een doelpunt mee in de TOTO KNVB Beker tegen Staphorst. De TC wilde daarom graag verder met het aanstormende talent en is dan ook verheugd dat Van Eck zelf ook de keuze heeft gemaakt om zijn ontwikkeling voort te zetten bij ASWH.

joost-van-eck

Klik hier voor meer artikleen over ASWH
Bron: www.aswh.nl

Bron Luuk Admiraal: https://aswh.nl/nieuws/nieuwsberichten/2021/01/luuk-admiraal-ook-volgend-seizoen-bij-aswh/

Bron Stefan Kok: https://aswh.nl/nieuws/nieuwsberichten/2021/01/stefan-kok-blijft-aswh-trouw/

Bron Joost van Eck: https://aswh.nl/nieuws/nieuwsberichten/2021/01/joost-van-eck-langer-bij-aswh/