VV Heerjansdam-35+

Afgelopen zaterdag is het 35+voetbalseizoen bij V.V. Heerjansdam feestelijk geopend met het spelen van een sterk bezet 35+toernooi. De deelnemende teams van Smitshoek, sv Charlois, Rijsoord 35+, IFC, ZVV Pelikaan en Heerjansdam streden in poulewedstrijden om een plek in de finale. Speciale gast Peter Houtman omlijstte als stadionspeaker het gehele toernooi. Met een buitenbar, bakplaat en muziek werd er ook aan de innerlijke mens gedacht.sportcentrum-dordrecht

Met zo’n honderd deelnemende 35+ers op drie velden werd het toernooi in de poulefase afgewerkt. Uiteindelijk wisten IFC en Pelikaan 35+ een finaleplaats te bemachtigen. Deze werd afgewerkt in een prachtige ambiance op het hoofdveld van de vereniging van Heerjansdam aan de Molenwei. Na de reguliere speeltijd met kansen over en weer stond het nog steeds 0-0. Penalty’s moesten de beslissing brengen. Ook dit ging gelijk op. Pas na de 7e penalty kwam er een beslissing na de eerste misser van Rijsoord 35+. IFC bleef uiterst koelbloedig en schoot de beslissende penalty binnen.

Hierna barstte het feestgedruis los en nadat de gemoederen enigszins tot rust waren gekomen, mochten beide finalisten hun prijs uit handen van Peter Houtman ontvangen. Een hele eer voor beide aanvoerders.

Er kon eindelijk echt aan de derde helft begonnen worden. Tot in de kleine uurtjes vermaakten de verschillende teams en bezoekers zich op het overdekte buitenterras en rondom de tribune van de club. Na een overweldigend aantal positieve reacties van de deelnemende teams en bezoekers lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat er een nieuwe editie van het 35+toernooi op V.V. Heerjansdam georganiseerd zal worden. De organisatie hoopt dit in juni aan het einde van het huidige voetbalseizoen te kunnen plannen.

Klik hier voor meer informatie over VV Heerjansdam
Voor meer artikelen van VV Heerjansdam klik hier