Papendrecht VR1 reisde op zaterdag 3 oktober naar Lage Zwaluwe voor de uitwedstrijd tegen Zwaluwe VR1. Hoewel de onderlinge verschillen niet zo groot waren, was al snel duidelijk dat het bijzonder moeilijk zou worden voor de Papendrechtse dames.

Sport-centrum-dordrecht_internetbalk_2020

Het liep niet en de scherpte ontbrak. Dit maakte het verschil in deze wedstrijd. Zwaluwe was scherper en feller op de bal. Uitgespeelde kansen waren er weinig. Papendrecht kwam op achterstand door een corner en even later kon uit een tweede corner de 2-0 worden gemaakt. De Papendrechtse dames deden wat ze konden en dit leidde tot de aansluitingstreffer van Petra Dugardein. Met een 2-1 stand gingen de dames aan de thee.

Enkele wissels vonden plaats, evenals positiewisselingen. Om een beter resultaat te verkrijgen diende er wel een schepje bovenop gedaan te worden. Met die motivatie stapten de Papendrechters na rust het veld op, maar binnen de minuut was het al 3-1. De teams waren aan elkaar gewaagd en er waren kansen over en weer. Door wederom twee
cornerballen vielen de 4-1 en de 5-1. Een daarvan ontstond doordat de bal tegen het lichaam van voorstopper Goedele Krete kwam en zo in het doel belandde. Kort voor tijd zette Petra Dugardein na een solo de 5-2 de eindcijfers op het bord.

Klik hier voor meer informatie over VV Papendrecht
Klik hier voor meer artikelen over VV Papendrecht