Niels-Nieuwesteeg-VV-Sliedrecht

 

In deze periode wordt noodgedwongen niet gevoetbald of getraind. Het leek VV Sliedrecht leuk om in deze periode een aantal korte interviews met voetballers en vrijwilligers te publiceren. De aftrap is gedaan door Mathijs Donatz. Het is nu aan Niels Nieuwesteeg die het stokje doorgeeft voor het volgende interview.

Wie is Niels Nieuwesteeg

Foto: Patrick Leeflang

Wat doe je normaal in het dagelijks leven en wat heeft de huidige situatie rondom het Coronavirus hier voor invloed op? Werk? Thuis? Bijzonderheden?

Ik werk in een familiebedrijf met mijn ouders en broers. Ons bedrijf is Kraan en Baan Techniek B.V. Dit is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van kranen en kraanbanen voor portaal- en bovenloopkranen. Door de situatie rondom het coronavirus zijn helaas wel wat werkzaamheden geannuleerd. Vooral toen het een aantal weken geleden net begon werden er direct een paar klussen afgezegd. Gelukkig beginnen we dit weekend weer aan een nieuwe opdracht. Daar zijn we nu voor in voorbereiding. Verder woon ik in Geertruidenberg, ik woon alleen. Dat is tijdens deze Lock down soms wel saai omdat er niet zoveel te doen is.

Het voetbalseizoen is abrupt tot een einde gekomen. Hoe ga je je voorbereiden op het nieuwe seizoen?

Heel jammer dat het zo is geëindigd, ik begon net fit te worden na een jaar revalidatie. Maar het is natuurlijk wel begrijpelijk. Zoals ik net al vertelde kan ik gelukkig nog wel gewoon werken, als ik dan thuis kom probeer ik iedere avond iets te doen. Dan kan zijn een rondje hardlopen of een trainingsschema wat ik thuis kan afwerken. Verder let ik op mijn voeding.

Welke tips en adviezen heb je voor je medevoetballers?

In deze situatie is iedereen wat meer op  zichzelf aangewezen en moet iedereen op zijn eigen manier fit blijven. Mijn advies is om toch zoveel mogelijk contact met elkaar te houden, het motiveert zal je hoort wat  andere doen om fit te blijven. Zo heb ik nog regelmatig contact met Bas v Stokkum, Mathijs Donatz en Tim van Stek. En deze week heb ik nog via whatsapp gesproken met onze captain Coen vd Waal. Het helpt om onderling trainingsschema’s uit te wisselen. Iedereen heeft toch net weer wat andere oefeningen op zijn lijstje staan.

Aan wie wil je het stokje doorgeven voor een volgend interview?

Aan Tim van Stek

Bron

Klik hier voor meer informatie over VV Sliedrecht.
Klik hier voor een ander artikel.