Ruben Post heeft 10 jaar bij Wieldrecht in  de jeugd gevoetbald. Na een aantal jaar FC Dordrecht is hij naar ASWH gegaan, waarna hij door blessureleed een jaartje is gestopt met voetballen. Uiteindelijk is Ruben Post weer naar zijn oude cluppie Wieldrecht gegaan om te voetballen, en hier speelt hij nu weer anderhalf jaar.

HappyPoint_desinfectieHet seizoen van Wieldrecht is net zoals bij alle amateurclubs stilgelegd. “Natuurlijk vind ik het heel jammer, al weet ik niet of het anders kan. Het voetballen met gesloten kantines en zonder publiek was ook weer niet alles, maar toen konden we in ieder geval wel wedstrijden spelen.”

Het seizoen van Wieldrecht ging eigenlijk heel goed. Ze hadden een prima voorbereiding en gingen ook door in de beker. In de competitie hebben ze 12 punten uit 4 wedstrijden, dus het is jammer dat de competitie stil kwam te liggen.

Voor de coronastop deed Ruben Post ook al veel om fit te blijven. “In mijn studentenhuis hebben we een klein sportschooltje staan, dus daar probeer ik wel een paar keer per week mee bezig te zijn. Verder ben ik vaak aan het basketballen, waardoor ik ook fit blijf.”

Ruben Post heeft ook nog wat tips en tricks om zelf in de corona stop fit te blijven. “Ik merk aan mezelf dat ik veel binnen zit omdat niks meer kan, dus als ik kan probeer elke dag wel wat te rennen of buiten te wandelen.”

Ruben Post verheugd zich nu al op de herstart van het voetbal. “Ik hoop natuurlijk zo snel mogelijk, en het liefst met publiek en open sportkantines. Misschien moeten we nu maar even met z’n allen een dipje door, zodat we na de winterstop weer zo veel mogelijk kunnen doen.”