Menno Kraaijeveld (19) speelt als centrale verdediger in het twaalfde team van VV Sliedrecht. Dit is een vriendenteam en Menno is hier ook medeoprichter van. 

Sport-centrum-dordrecht_internetbalk_2020

Wij vroegen Menno om een korte terugblik op de vorige wedstrijd in de competitie tegen Oranje Wit. ”Ik denk dat dit de slechtste wedstrijd van dit seizoen was. We waren eigenlijk veel beter maar gingen niet goed om met onze kansen en dan weet je eigenlijk dat de goal aan de andere kant gaat vallen. Dat gebeurde dan ook in de laatste minuut, 3-3. Dit was dan ook de uitslag en daar waren we als team niet blij mee aangezien we boven in mee willen draaien. We staan nu tweede met zeven punten.”

We vroegen Menno ook naar de man of the match. ”Niemand van onze kant in ieder geval, iedereen speelde onder zijn niveau en er stak ook niemand boven uit.”

Komende zaterdag is De Zwerver 4 de tegenstander. ”Voor de wedstrijd tegen Oranje Wit hadden we onze vorm goed te pakken. Ik hoop dat we wedstrijd tegen Oranje Wit kunnen vergeten en op de manier van hiervoor verder kunnen. De sfeer in de groep is goed en er wordt goed en fel getraind. Bijna iedereen is fit en heeft de wil om te winnen. Ik denk dat we zaterdag met minimaal 3-0 gaan winnen. Helaas wel zonder publiek en derde helft.”

Klik hier voor meer informatie over VV Sliedrecht
Klik hier voor een ander artikel van VV Sliedrecht