Zaterdag 21 september om 14:30 uur is het zover. De wedstrijd waar wij als redactie en u als lezer al heel de week naar uitkijken. Alblasserdam in het oranje en wit gekleurd tegenover de zwart en wit gekleurde van Lekkerkerk.

De wedstrijd in de 3eklasse C zal plaats vinden op sportpark de Souburgh in Alblasserdam.
Het belooft een spannende wedstrijd te worden, die ook wel de strijd om de rivier de Lek wordt genoemd. Beide teams liggen dicht bij elkaar, echter was het van een eerste ontmoeting nog niet gekomen. Tot nu!

Afgelopen week heeft u kunnen lezen over v.v. Alblasserdam waarin ook bepaalde voorspellingen en verwachtingen naar voren kwamen over deze wedstrijd. Speciaal voor u hebben wij deze voorspellingen en verwachtingen op een rijtje gezet.

Jaimy Bravenboer (Verdedigende middenvelder):De speler van het eerste is vastberaden dat ze kunnen winnen. “Als wij keihard voor elkaar werken en met rust spelen zouden wij elke tegenstander moeten verslaan, maakt niet uit wie het is. Het zal een belangrijke pot worden om de competitie goed te starten, dus ik denk dat het 3-2 wordt voor ons.”

Jacob Kappen (clubicoon): Het lid van Verdienste die al 56 jaar rondloopt bij v.v. Alblasserdam is positief maar denkt ook dat het een spannende wedstrijd gaat worden. “Ik reken wel op een kleine overwinning, een 2-1 eindstand. Lekkerkerk komt toch van de verkeerde kant van de rivier.”

Jack van Ballegooijen (Bestuurslid):De man die veel doet voor de club blijf realistisch.
“Afgelopen wedstrijden werd er goed gevoetbald alleen werden de kansen niet afgemaakt. Als wij die kansen zaterdag kunnen omzetten in goals ben ik ervan overtuigd dat v.v. Alblasserdam de drie punten zal pakken.”

De scheidsrechter van dienst is M.H.A.M. Klerks die de wedstrijd in goede banen zal leiden.
Daarnaast bent u als lezer ook van harte uitgenodigd om te komen kijken. Wel moet u rekening houden met drukte, want in Alblasserdam vind zaterdag ook het jaarlijkse Havenfestival plaats.

Een bericht voor v.v. Alblasserdam: Wij als VoetbalJournaal willen graag v.v. Alblasserdam onwijs bedanken voor de flexibele en soepele medewerking tijdens de interviews en deze mooie week. Samen kunnen wij trots zijn op de artikelen die gepubliceerd zijn. Daarnaast wensen wij beiden teams een mooie wedstrijd toe en moge de beste winnen!

Bron foto’s: Lekkerkerk en Alblasserdam