Voor het nieuwe seizoen heeft VVAC twee belangrijke vacatures: wedstrijdsecretaris senioren en een assistent voor Marco Ruisbroek als grensrechter van het eerste elftal.

De club zijn we met elkaar… Dus denk niet bij het lezen van dit bericht: laat een ander het maar doen, dit is niks voor mij. Als we allemaal ons steentje bijdragen, verdelen we lusten en lasten!

Anja Bos gaat stoppen als wedstrijdsecretaris en gaat een andere taak oppakken binnen VVAC. Wedstrijdsecretaris is bij VVAC geen bestuursfunctie, dus je wordt niet opgescheept met allerlei vergaderingen. 😉 Het is een taak die je thuis achter de laptop, op een moment dat het jou schikt, kan vervullen. Zou mooi zijn als je de komende tijd met Anja kan meedraaien, want dan leert Anja je de fijne kneepjes van het vak! Meer weten? Informeer eens bij Anja via: anjagijsbos@gmail.com of 06-10176559.

Marco Ruisbroek is een ‘legende’ als grensrechter (officieel: assistent-scheidsrechter) van ons eerste elftal. Maar Marco heeft helaas enkele fysieke klachten, waardoor het niet zeker is of we volgend seizoen (volledig) op Marco kunnen rekenen. Daarom zoeken we op voorhand iemand die het grensrechterschap samen met Marco zou willen invullen.

Interesse voor één van beide vrijwilligersfuncties? Meld je dan bij één van onze bestuursleden of mail naar: info@vvac.nl

Bron: VVAC

Voor meer artikelen over VVAC klik hier