VV De Zwerver verlengt contract Edward Knook en stelt Guido Luiten aan als trainer JO-19.

VV De Zwerver heeft op 29 maart het contract van de hoofdtrainer Edward Knook met twee jaar verlengd. “Nadat Edward eind vorig seizoen vervroegd instapte bij ons en samen met zijn assistent Dennis Verkaik de Zwerver heeft weten te behouden voor de derde klasse, zijn we dit seizoen een nieuwe weg ingeslagen.”

De selectie herbergt momenteel een goede balans van ervaren jongens die al jaren bij de club spelen of zijn teruggekeerd op de Schans en een aantal jongens die doorgestroomd zijn uit de eigen jeugd. De ruimte en begeleiding die Edward deze jongens biedt om aan te haken bij de selectie en hen ook de mogelijkheid geeft om te voetballen in een selectie, past precies bij de ambities en uitstraling welke wij als De Zwerver willen hebben. We zijn blij dat we dus kunnen melden dat we met Edward tot overeenstemming zijn gekomen om ook de komende twee jaar op de Schans als hoofdtrainer te willen werken” aldus het bestuur van De Zwerver.

Daarnaast heeft VV De Zwerver gisterenavond Guido Luiten aangesteld als trainer van de Zwerver JO-19 voor het komende seizoen. Samen met mede eerste elftal speler Robert Kuipers, welke als assistent trainer zal gaan fungeren bij JO-19, heeft De Zwerver met Guido een trainer aangesteld met een rijk verleden bij De Zwerver en een brok aan (voetbal)ervaring.

“We zien als bestuur van VV De Zwerver met de aanstelling van Guido en Robert bij de jeugd in combinatie met Edward als hoofdtrainer, dat we een goede ambitieuze trainersstaf in huis hebben welke alle mogelijkheden bieden voor een mooie voetbaltoekomst op de Schans”.