Het is weer tijd voor een update van Koos van Steenis.

banner_koningsport_small_VJ

Begin van de week is men begonnen met het plaatsen van de palen van het leunhek, deze werden met behulp van een trilapparaat in de grond getrild en later met een laagje cement vastgezet in de betonplaten.
De stratenmakers gingen verder met het afwerken van het tegelpad, de toegang naar het bruggetje werd betegeld en bij de dug outs werden de voorbereidingen voor een tegelpad gedaan, zodat je achter de dug outs over het tegelpad kan lopen.
Toen de palen van het leunhek vaststonden werd in rap tempo het hekwerk er tegenaan gemonteerd en direct daarachteraan ging men de stootranden plaatsen die moeten voorkomen dat de groene kunststof korrels van het kunstgras buiten het veld komen.
Piet en Henk gingen verder met het frame van de staantribune en dinsdagavond werd het eerste frame met vereende krachten op zijn plaatst gehesen en vast gelast door Jordy.
De groene kunststof korrels werden uitgestrooid en verdeeld over het veld.
Rinus ging, nadat hij de platen voor de staantribune nog een keer in de lak had gezet, het frame aan de achterzijde van de staantribune in de verf zetten. Dat knapte gelijk een stuk op.
Na het uitstrooien van de korrels werden de doelen geplaatst, jammer dat er met de kleuren van het net iets fout is gegaan, maar dat wordt nog hersteld.
Tussendoor moet er ook opgeruimd worden en tijden het leeggooien van de kolommen van de statafels kwamen we tot de ontdekking dat er, gezien het aantal peuken, wel erg veel gerookt wordt op onze SPORTVERENIGING.
De opslagcontainer voor het spelmateriaal werd op zijn plek gezet, aan de rand van het betegelde gedeelte waar de trainingsdoeltjes na gebruik moeten worden neergezet.
Vrijdagmiddag werd het veld nogmaals gekeurd met allerlei apparatuur en werd er aangegeven dat het veld speelklaar is, maar dat er nog wel iets aan de veiligheid gedaan moet worden i.v.m. uitstekende delen van het hekwerk, omdat de poorten nog niet geplaatst zijn. We hopen dat aankomende week de poorten en de dug outs binnenkomen, zodat dat plaatje compleet is.
Rinus Verkaik heeft zaterdagochtend voor de veiligheid de toegang naar het veld afgezet met rood witte lint.
Koos van Steenis
Klik hier voor meer informatie over VV Alblasserdam
Klik hier voor meer artikelen over VV Alblasserdam