Er wordt hard gewerkt aan het kunstgras en allerlei andere werkzaamheden die daardoor gedaan moeten worden bij vv Alblasserdam. Koos van Steenis houdt de buitenwacht op de hoogte en komt met de volgende update!

HappyPoint_desinfectie

Maandagmorgen is men begonnen met de aanvoer van de Lava en kreeg het veld een andere kleur. De Lava laag werd geëgaliseerd en daarna ging men er nog overheen met de roller om de laag wat steviger te maken. Woensdag werd deze laag weer gekeurd en werd er groen licht gegeven om de grasmat te gaan plaatsen.
Daarna werden er vrachtwagens vol met witte rollen aangevoerd, rollen met het ondertapijt en rollen met de grasmat. Maandagmorgen gaat men beginnen met het plaatsen van de mat.
Ook werden de tegels aangevoerd die gebruikt worden voor de bestrating voor de hoofdtribune, de stukken straat voor de opslag van de trainingsdoelen en voor de bestrating van het gedeelte voor het terras tot aan de kassa.
De betonplaten voor de staantribune werden op hun plaats gelegd en daarna werd de staantribune geplaatst zodat wij daar weer aan verder kunnen werken met stellen, aan elkaar lassen van de lossen delen, schoonmaken, schuren, in de menie zetten en het plaatsen van nieuwe betonplex platen en reclameborden, dus er is nog heel veel werk te doen.
Rinus is in de tussentijd al begonnen met het in de grondverf zetten van de betonplex platen voor de staantribune, maar moest halverwege de week stoppen i.v.m. de regen en harde wind.
Tussen veld 2 en 3 werd in een dag tijd een leunhek geplaatst, waardoor dat gedeelte er ook weer mooier uitziet.
Deze week hebben we er nog wat ballenstokken bij gemaakt en om te kijken of het gaat werken hebben we op iedere hoek van veld 2 aan de lichtmast een ballenstok opgehangen. Nu maar hopen dat ze na gebruik terug gehangen worden.
Arie is alvast begonnen met de grote schoonmaak en heeft onze nieuwe telescoopsteel met borstel uitgeprobeerd.
Bij de lijntrekkers ploeg hebben we deze week versterking gekregen. Wout komt ons helpen en heeft proef gelopen met de belijningswagen. Volgende week moet hij examen doen, want onze vaste lijntrekker is dan met vakantie.
Om toegelaten te worden tot onze lijntrekkers ploeg, moest hij wel trakteren op gebak. Wout bedankt.
Bij veld 4 zijn ze van de gemeente al begonnen met de voorbereidingen van de camperplaats. Er zijn 4 bomen gekapt en zoals het er nu uitziet gaat men dinsdag 1 september beginnen met andere werkzaamheden op en rondom veld 4.
Tot slot heeft Rinus vogel het eerste stukje kunstgras geplaatst voor de ingang van de kleedkamers. Kunnen we vast wennen aan een andere ondergrond.
Bron: VV Alblasserdam

Lees hier andere artikelen over vv Alblasserdam.
Klik hier voor meer informatie over vv Alblasserdam.