Voorbeschouwing: VVOG – SteDoCo

Aankomende zaterdag reist SteDoCo af naar VVOG voor een wedstrijd in de Derde Divisie. SteDoCo won de laatste ontmoetingen van VVOG. In het seizoen 2016/2017 won SteDoCo in Harderwijk met 1-2 en werd het thuis 2-0.

VVOG
De ploeg uit Harderwijk kent een wisselvallig seizoen. De laatste wedstrijd voor VVOG was geen gelukkige, er werd met 1-0 verloren van Jong Groningen. Beide ploegen hadden kansen, en het was Groningen die na een half uur de 1-0 binnenschoot. In de tweede helft had VVOG het moeilijk, en was het voornamelijk Groningen die beter in de wedstrijd zat en de beste kansen kreeg. De keeper van VVOG hield de ploeg op de been, en was de grootste kans voor VVOG een vrije trap de goed werd gekeerd. Groningen hield de 1-0 vast, en gezien het spelbeeld en verdiende overwinning.

SteDoCo
De laatste wedstrijd voor SteDoCo was een zeer vermakelijke tegen DOVO. Beide ploegen begonnen met de intentie om te winnen en dat ging de gehele wedstrijd zo door. Het was uiteindelijk DOVO die aan het langste eind trok, het werd 1-2 voor de ploeg van Gert Kruys. De ploeg begon sterk met een aantal grote kansen, en een kopbal op de lat. Na dat moment werd de 0-1 gescoord en was de ploeg van slag. Na rust was er een beter SteDoCo te zien en werd via een vrije trap de 1-1 binnengeschoten. Uiteindelijk was het DOVO die via de kluts nog de 1-2 maakte.

VVOG staat na elf wedstrijden op 16 punten, en SteDoCo op 18 punten. Bij winst gaat VVOG dus over de club uit Hoornaar heen. Een belangrijke pot dus in Harderwijk. De wedstrijd start 17 november om 14.30 op sportpark De Strokel.

Geef een reactie