Als de trotse koploper van 1C ontvangt Nieuw-Lekkerland zaterdag VVGZ. Verlengen de groen-witten de uitstekende reeks?

Met 10 punten uit 4 duels gaat Nieuw-Lekkerland momenteel aan kop in de eerste klasse C. Een knappe prestatie van de mannen van Maarten van Gastelen. Laten we er vooral (even?) van genieten. Zaterdag wacht op eigen veld het Zwijndrechtse VVGZ, dat met 7 punten ook prima is gestart. Zaterdag leed de ploeg de eerste nederlaag, wel meteen een afgetekende: 0-4 tegen titelkandidaat Sliedrecht.

Voor Lekkerland is VVGZ de laatste jaren een plezierige tegenstander. Vaak delven de ‘Vogels’ uit Zwijndrecht het onderspit tegen onze groen-witten. Laten we hopen dat daar dit weekend geen verandering in komt. De vlammende 4-1 op het sterke WNC van afgelopen weekend heeft het vertrouwen alleen maar verder vergroot. Bij een goed resultaat kunnen Van Gastelen en zijn manschappen eens heel voorzichtig gaan kijken naar de eerste periode. Die behelst in totaal 8 wedstrijden.

Van Gastelen kan putten uit een redelijk complete groep. Walter Heijkoop ontbreekt sowieso, de tegen WNC uitgevallen Jeroen Wolf kampt met een (lichte) hamstringblessure. Terry van der Waal is na vakantie weer beschikbaar. Slagerij Bouter sponsort de wedstrijdbal, die om 14.30 uur gaat rollen op Sportpark Excelsior.

Geef een reactie