Op vrijdag 11 mei aanstaande, wordt bij de SteDoCo Sportsworld Meiden Voetbalacademie uit Hoornaar (vlakbij Gorinchem) de Girls Talent Day georganiseerd. Op deze dag wordt er eerst getraind en zal in de middag een voetbalclinic gegeven worden door 3 topspeelsters uit de eredivisie namelijk Corina, Joska en Selena van Sport Met Ons. Zij spelen op dit moment bij Excelsior Barendrecht. Deze drie dames hebben veel ervaring met het geven van een topvoetbalclinics.

De SteDoCo Sportsworld Meiden Voetbalacademie houdt zich al jaren bezig met het opleiden van talentvolle voetbalsters en is een begrip in de meidenvoetbalwereld. ” We beschikken over trainers met kennis en ervaring om al het voetbaltalent uit jou te halen. Er wordt 3 keer per week getraind en op zaterdag spelen we in een competitie tegen andere topmeidenteams. Elke jaar spelen we op nationale en internationale toernooien.”

MO19
De academie bestaat op dit moment uit 2 teams: MO19 en MO17. Dit seizoen speelt MO19 in de Hoofdklasse A. Het team hoopt dat zij op 12 mei kampioen gaan worden. Ook spelen zij op 10 mei de halve finale voor de KNVB-beker. Dus hebben zij op dit moment kans op twee mooie prijzen en kunnen er een heel succesvol seizoen van gaan maken. Ook volgend seizoen zal het team van MO19 uitkomen op het hoogste niveau van het meidenvoetbal in Nederland.

MO17
Het team MO17 speelt in de Hoofdklasse C en kan dit seizoen kampioen worden en speelt ook nog in de halve finale van de KNVB-beker. Dus ook dit team strijdt nog mee om twee prijzen. Het volgend seizoen gaat het team spelen in de nieuwe competitie voor MO17 teams. Deze competitie wordt de Divisie genoemd. Onder andere Feyenoord en Excelsior zullen hieraan gaan meedoen. De KNVB hoopt door middel van deze competitie een beter podium  te kunnen bieden voor ambitieuze voetbalmeiden.

In de afgelopen jaren heeft de SteDoCo Sportsworld Meiden Voetbalacademie meerdere speelster al zien doorstromen naar eredivisieclubs zoals; Ajax, ADO en Excelsior Barendrecht. De bekendste voetbalster is op dit moment Oranjespeelster en Europees kampioen Liza v.d. Most van Ajax.

Dus heb jij talent, wil je dit graag laten zien en is jouw doel de top te bereiken in het meidenvoetbal? Geef je dan snel op voor SteDoCo Girls Talent Day op 11 mei!

Aanmelden voor de Girls Talent Day kan via www.stedoco.nl/456/talentendag

 

Total
1
Shares