VV Papendrecht heeft in een goed bezet sportcentrum Papendrecht de Drierivierencup veroverd. In een spannende finale was Papendrecht 1 met 3-1 te sterk voor De Zwerver 1.

Op vrijdag 28 december startte om 19 uur de eerste editie van de 3 Rivieren Cup. Aan het door zaalvoetbalvereniging Eteha en VV Papendrecht georganiseerde zaalvoetbaltoernooi namen vier verenigingen deel, die met een eerste en tweede team een halve competitie speelden. Buiten gastheer Papendrecht waren De Alblas, De Zwerver en Wieldrecht van de partij.

Na de poulewedstrijden volgden de kruisfinales, waarna uiteindelijk De Zwerver 1 en Papendrecht 1 de finale mochten spelen. Nadat Papendrecht vlak voor tijd op een 1-0 voorsprong kwam, leek de wedstrijd gespeeld. De Zwerver knokte zich terug door met een frommelgoal de gelijkmaker aan te tekenen. In de laatste twee minuten scoorde Papendrecht echter nog twee keer, waarbij de 3-1 van grote schoonheid was.

De eerste 3 Rivieren Cup werd door Erwin Schuil, medeorganisator en bestuurslid Commerciële Zaken en Communicatie van VV Papendrecht, uitgereikt aan uitblinker Thomas Muilwijk. Een geslaagd toernooi dat zeker zijn vervolg gaat krijgen in de komende jaren.