Eindelijk: na dik zes weken voorbereiding gaat voor de hoofdmacht het echte werk beginnen. Zaterdag staat de lastige uitbeurt bij GRC’14 op het programma.

Het is een herhaling van de ouverture van twee jaar geleden. Toen speelden de groen-witten 3-3 gelijk, na een 0-2 en 1-3 voorsprong. Laten we hopen dat het onze mannen nu beter afgaat.

De equipe van trainer Maarten van Gastelen kan terugkijken op een prima voorbereiding. De bekerpoule leverde drie overwinningen, met gemiddeld vier goals per wedstrijd. Het moet vertrouwen geven voor de start van komend weekend in het Brabantse Land van Heusden en Altena.

Van Gastelen kan putten uit een redelijk complete groep. Sjoerd Slob heeft nog een schorsing overgehouden van vorig jaar, Terry van der Waal viert vakantie. Nieuwkomer Walter Heijkoop kampte de afgelopen weken met een bovenbeenblessure. Op Sportpark Almbos wordt om 14.30 uur afgetrapt.

Het tweede, dat de laatste bekerpot nipt met 2-3 verloor van hoofdklasser Pelikaan, start de competitie in de reserve tweede klasse met een thuiswedstrijd tegen Papendrecht 3. Aftrap op Sportpark Excelsior om 14.30 uur.

Geef een reactie