Na maar liefst 10 jaar heeft VV Papendrecht afscheid genomen van Beltona als hun kledingleverancier. Recentelijk hebben zij een nieuwe overeenkomst gesloten met Kogros Sport & Fashion en is gekozen voor de collectie van Quick Teamwear.

VV Papendrecht legt uit: “Een goede prijs-kwaliteitverhouding, een sportieve, professionele uitstraling, maar ook de ondersteuning die we krijgen vanuit Kogros Sport & Fashion, heeft VV Papendrecht doen besluiten de samenwerking aan te gaan”, vertelt Erwin Schuil, bestuurslid Commerciële Zaken en Communicatie, vol trots. Quick Teamwear heeft in de voetbalwereld de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd en verzorgt inmiddels voor vele amateur- en professionele voetbalclubs de kleding voor op, naast en buiten de velden.

De nieuwe kleding is vanaf de komende weken op de Papendrechtse velden te zien. Voetbalvereniging Papendrecht is blij dat zij haar leden kan voorzien van mooie, eigentijdse kledij en bijbehorende accessoires.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Sponsorcommissie van VV Papendrecht, e-mail: sponsor@vvpapendrecht.nl.

Klik hier voor meer artikelen van VV Papendrecht
Klik hier voor meer informatie over VV Papendrecht