Stedoco heeft zich met ingang van het seizoen 2021-2022 versterkt met keeper Stephan Veenboer. De 1.86m lange keeper komt over van AJAX amateurs waar hij sinds juli 2017 op doel staat. Eerder kwam de 33-jarige keeper uit voor o.a. De Dijk, Almere City, Telstar en AFC.

Sport-centrum-dordrecht_internetbalk_2020

De 33-jarige Veenboer heeft ervaring in de Eredivisie. Hij speelde een duel in de hoogste afdeling. Op 15 maart 2008 viel hij voor Vitesse in tegen FC Twente omdat Piet Veldhuizen geblesseerd raakte. Nog diezelfde week werd hij opgenomen in de voorselectie van het Nederlands beloftenelftal (onder 21) voor de oefenwedstrijd tegen Tunesië. Een week maakt hij als lid van de definitieve selectie zijn debuut tegen Jong Tunesië.

Daarna keerde hij terug naar AFC en volgde een seizoen Zwaluwen’30 uit Hoorn twee seizoenen bij de profs van Telstar. Voor De Dijk, waar hij drie seizoenen speelde, kwam Veenboer nog een seizoen uit voor Almere City.

Stephan Veenboer gaat komend seizoen de concurrentie aan met keeper Petar Stošković die eerder al de overstap van OFC naar SteDoCo maakte. We kijken uit naar de komst van Stephan en wensen hem alvast veel plezier en succes toe bij SteDoCo.

Tot slot bericht de technische commissie dat met het aantrekken van deze keeper de selectie voor het seizoen 2021-2022 is ingevuld.

Bron: SteDoCo

klik hier voor meer informatie over Stedoco
klik hier voor meer artikelen over Stedoco