Joran-houweling-vvac

We zijn in gesprek gegaan met Joran Houweling van VVAC. De 21 jarige spits van beroep maakte op zijn 17e al zijn debuut in het eerste elftal van VVAC. Hij speelt al heel zijn leven bij de club uit Ottoland. Houweling woont ook in Ottoland en studeert commerciële economie in Breda. sportcentrum-dordrecht

Zijn eerste twee jaar in het eerste waren veelbelovend. “In mijn eerste jaar in het eerste elftal onder trainer Marten Boverhof zijn we direct gepromoveerd van de vierde naar de derde klasse, het jaar erna zijn we gehandhaafd in de 3e klasse. Afgelopen seizoen was natuurlijk erg rommelig i.v.m. corona. In de toekomst hoop ik te kunnen promoveren naar de 2e klasse met VVAC”.

Dit seizoen is nog maar net begonnen, maar Houweling heeft wel een duidelijk doel voor ogen. “We hebben nu één competitiewedstrijd gespeeld, van een 0-3 achterstand teruggekomen naar 3-3 uit bij Meerkerk. Ik vind het nog lastig om te zeggen hoe het seizoen zal verlopen. Ik hoop dat we dit seizoen een stabiele middenmoter kunnen zijn”.

VVAC is al een keer eerder gepromoveerd naar een hogere klasse en Houweling hoopt dat zo snel mogelijk weer te doen.

Wij wensen Joran Houweling en VVAC veel succes dit seizoen.

Klik voor meer informatie over VVAC hier
Voor meer artikelen van VVAC klik hier